Om meg

Wilhelm Bøe

Multiart.no og Tegnebloggen.no er mine private nettsider som lages og driftes av meg, med eget innhold.

Jeg er oppvokst under Norefjell, på en gård i den flotte eventyrbygda Krødsherad. Etter oppfostring med gårdsarbeid, tømmerhogging, ski, sport og friluftsliv, dro jeg til Oslo for å tjene til livets opphold i 1992. Jeg har siden jobbet i media og grafisk bransje som webdesigner, webmaster, mediegrafiker, grafisk designer og illustratør. Nå jobber jeg hos Kartverket på Hønefoss.

Abeidsgivere:

2017 - nå:
Kartverket - Mediegrafiker/Webmaster

2013 - 2017:
Hegnar Media - Senior Webdesigner/webmaster

2000 - 2013:
SOL.no (Scandinavia Online) - Webdesigner

1999 - 2000:
DL-grafisk - Designer/Mac-operatør

1992 ‑ 1999:
Beyer-Hecos - Grafisk designer

1992 - nå:
Multiart.no - Frilans illustratør

Opp gjennom årene har jeg vært involvert i de fleste prosesser innen grafisk design, produksjon av markedsmateriell og informasjon, inhouse og til kunder. Både digitalt og for trykk. Digitalt har jeg jobbet med alt fra nettannonser til større nettsider.

Jeg har også jobbet med illustrasjon, tegneserier, animasjon, infografikk og video. Jeg er ingen programmerer, men prøver meg iblant også på noe koding av webapplikasjoner. De siste årene har jeg jobbet mest med drift av websider, og front-end i forskjellige CMS-publiserings-systemer (eZ publish, Wordpress, Escenic, Episerver, osv.)

Jeg har tatt utdannelse og kurs innen blant annet visuell kommunikasjon, webdesign, interaksjonsdesign, tegning/maling, og diverse grafisk programvare (fortrinnsvis Adobe)

Det er mulig å kjøpe noen trykk og tegninger av meg, sjekk min nettbutikk Multiart Shop.

Bilder du finner på Multiart.no og Tegnebloggen.no kan IKKE brukes eller kopieres uten samtykke fra meg. F.eks. på din private blogg. Da sender jeg feit faktura ... Ta kontakt hvis du vil leie eller kjøpe bilder av meg.

Jeg foretrekker å bli kontaktet via mail:

Følg meg gjerne på Instagram

For mer info om meg: LinkedIn